Je bekijkt de reis...

a
A
24 mei 2014 23:13 | Door: Silvia
Hallo Peter en Judith,
Wat een prestatie elke dag weer.Super veel bewondering voor jullie.
Wat fijn dat jullie zulke lieve mensen tegenkomen,dat is toch wel prettig en maakt de reis extra leuk.
Hopelijk zijn jullie billetjes morgen weer minder pijnlijk.
Succes morgen en lekker weer in de schone kleren.
Groetjes.
25 mei 2014 00:51 | Door: jan en mieke
Hallo Peter en Judith .
Wat knap dat jullie zover gekomen zijn.
Hopelijk hebben jullie morgen goed weer.
Hier is alles goed , ook met Demi.
is vanavond heerlijk naar de toppers geweest.
liefs van ons.xx
25 mei 2014 09:23 | Door: Karin
Fijn dat jullie zo genieten van alles wat op jullie pad komt en dat er zoveel gastvrije mensen blijken te zijn.
Jullie zijn hartstikke goed op weg en ik wens jullie weer veel succes (vooral met het achterwerk) en hoop op mooi weer. XXX
25 mei 2014 09:25 | Door: Theo & Paula
Hoi Judith & Peter,
Wat een avontuur voor jullie, dan moet je toch wel doorzettingsvermogen hebben.
Wat de billen betreft, er komt mettertijd wel eelt op. (hopelijk !)
Liefs uit 's-Hertogenbosch
25 mei 2014 10:26 | Door: Frank, Carola & Jasper
Hoi Judith & Peter,
Respect hoor. Wij doen het jullie niet na. Hopelijk gaat het met het vinden van een slaapplaats beter nu jullie je strategie aangepast hebben. En wat betreft het achterwerk......... Och dat went ook:)
25 mei 2014 13:35 | Door: angelique van de wiel
Hoi Hoi Jee super leuk om jullie zo te volgen !! ik kijk elke dag uit naar jullie verslag want jullie doen het toch maar. Zet hem op en geniet xxx
25 mei 2014 15:24 | Door: Anke en Marcel
Hoi Peter en Judith,
Jullie zijn goed bezig. Leuk dat je tijdens zo'n tocht allerlei mensen tegenkomt en bijzondere dingen meemaakt. Nog veel plezier en we volgen jullie elke dag.
25 mei 2014 16:13 | Door: Chantal en Olivier van Maulde
Hallo,
Ik las dat je een beetje moeilijk met onze goede Belgische bieren gehad! Hihi! We brachten een aangename en vriendelijke avond met u en we zijn blij te hebben ontvangen. Ik probeerde je de foto's te sturen met het e-mailadres dat u heeft ontvangen, maar het zal niet. Kun je schrijven ons een beetje koekoek met de e-mailadressen die we je gegeven heb, zodat ik je die herinneringen kunt verzenden. Bedankt en goede reis!
Chantal en Olivier van Maulde (Belgïe)
25 mei 2014 20:44 | Door: Jeffrey
Hoi judith en peter
Goed hoor zo zie je wel veel
En veel plezier in Frankrijk groetjes van jeffrey